1Αφού βάλεις σε μια κατσαρόλα λίγο νερό να βράζει, στερέωσε μια μεταλλική λεκανίτσα από πάνω και βάλε τη λευκή σοκολάτα να λιώσει.
2Όταν γίνει αυτό, βάλε τη λιωμένη σοκολάτα σε μια μικρότερη και πιο βαθιά γαβάθα για 5 λεπτά να κρυώσει.
3Στη συνέχεια, βούτηξε τη μια άκρη κάθε μπισκότου στη λιωμένη λευκή σοκολάτα, αφήνοντας ό,τι περισσεύει να στάξει μέσα στη γαβάθα. Βάλε τα μπισκότα σε ένα ταψί και διακόσμησε με την τρούφα αν θες. Άφησέ τα τουλάχιστον 15 λεπτά ή μέχρι να στερεοποιηθεί τελείως η σοκολάτα.
4Πάρε τώρα το παγωτό και βάλε στα μισά μπισκότα από μια μπάλα Carte D’Or Στρατσιατέλλα και στη συνέχεια σκέπασε με τα υπόλοιπα μπισκότα ώστε να γίνουν σαν σάντουιτς.
5Τέλος, άφησέ τα στην κατάψυξη για 15 λεπτά πάνω σε ένα δίσκο στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί ψησίματος και τα μπισκότα με λευκή σοκολάτα και τζίντζερ είναι έτοιμα για σερβίρισμα. Καλή απόλαυση!
Καλή όρεξη!
Η στρατσιατέλα ανάμεσα στα τραγανά μπισκότα με τη λευκή σοκολάτα γίνεται μία ευχάριστη και γευστική έκπληξη για τους απαιτητικούς ουρανίσκους!
Ξύσμα σοκολάτας
Δημιουργήστε εύκολα ξύσμα (ρολά) σοκολάτας για γαρνιτούρα, χρησιμοποιώντας το ειδικό "ξυστρί" ξεφλουδίσματος λαχανικών
Και νοστιμο και θρεπτικό. Τι άλλο θες;