Όταν αναμειγνύουμε τη μαρέγκα με τα υπόλοιπα υλικά του κέικ καλό θα είναι οι κινήσεις μας να είναι απαλές, κυκλικές και από μέσα προς τα έξω ώστε να μπαίνει αέρας στη ζύμη και να την κάνει ανάλαφρη. Επίσης, για να φουσκώσει το κέικ μας σωστά, μόλις ρίξουμε τη ζύμη στη φόρμα 'ανακατεύουμε' ξανά τη ζύμη με ελαφριές κινήσεις με ένα κουτάλι ώστε να 'σπάσουν' τυχόν φουσκάλες που θα έχουν δημιουργηθεί.
Συνδέσου στο Cookoo.gr μέσω Facebook.
Η γεύση εν τη ενώσει υποστηρίζουν αυτά τα γευστικά μπράουνις.