Μία από τις 344 συνταγές με: Γλυκά

Μυρωδάτη μους σοκολάτα

15-30'
Εύκολο

Αυτή η μους θα σου σπασει τη μύτη!

node-2628


Σιγουρέψου ότι έχεις:

  • 4 μπάλες παγωτό Carte D’Or Σκούρα Σοκολάτα, μέρος από το τετράγευστο La Gelateria
  • ½ κ.γ. τριμμένη κανέλα
  • ½ κ.γ. τριμμένο τζίντζερ
  • Ξύσμα ενός πορτοκαλιού, συν λίγο ακόμα για διακόσμηση
  • Κακάο σε σκόνη για γαρνίρισμα

Ξεκινάμε!

  • 1 Αρχικά, βγάλε το παγωτό από την κατάψυξη για 5 λεπτά μέχρι να μαλακώσει.
  • 2 Στη συνέχεια, ανάμειξέ το με την κανέλα, το τζίντζερ και το ξύσμα του πορτοκαλιού σε μια γαβάθα.
  • 3 Μοίρασε το μείγμα τώρα σε τέσσερα ποτήρια παγωτού και τέλος γαρνίρισε με ξύσμα πορτοκαλιού και λίγο κακάο σε σκόνη και η μυρωδάτη μους σοκολάτα είναι έτοιμη για σερβίρισμα. Καλή απόλαυση!

Καλή όρεξη!

Η κανέλλα, το τζίντζερ και το ξύσμα πορτοκαλιού θα πλημμυρίσουν αρώματα και γεύση το γλυκό.
Το κέικ θέλει τη μαστοριά του!

Πολλές φορές το κέικ δεν φουσκώνει όπως θα έπρεπε λόγω κακού ψησίματος.Μερικές συμβουλές:
1. Ο φούρνος πρέπει να είναι προθερμασμένο
2. Η πόρτα του δεν πρέπει να ανοίγει πριν τα 45 λεπτά κατά τη διάρκεια του ψησίματος. Αν μπει αέρας το πιο πιθανό είναι να ξεφουσκώσει το κέικ

Θα σου κάνουν επίσης cookoo: