Μία από τις 344 συνταγές με: Γλυκά

Μυρωδάτη μους σοκολάτα

15-30'
Εύκολο

Αυτή η μους θα σου σπασει τη μύτη!

node-2628


Σιγουρέψου ότι έχεις:

  • 4 μπάλες παγωτό Carte D’Or Σκούρα Σοκολάτα, μέρος από το τετράγευστο La Gelateria
  • ½ κ.γ. τριμμένη κανέλα
  • ½ κ.γ. τριμμένο τζίντζερ
  • Ξύσμα ενός πορτοκαλιού, συν λίγο ακόμα για διακόσμηση
  • Κακάο σε σκόνη για γαρνίρισμα

Ξεκινάμε!

  • 1 Αρχικά, βγάλε το παγωτό από την κατάψυξη για 5 λεπτά μέχρι να μαλακώσει.
  • 2 Στη συνέχεια, ανάμειξέ το με την κανέλα, το τζίντζερ και το ξύσμα του πορτοκαλιού σε μια γαβάθα.
  • 3 Μοίρασε το μείγμα τώρα σε τέσσερα ποτήρια παγωτού και τέλος γαρνίρισε με ξύσμα πορτοκαλιού και λίγο κακάο σε σκόνη και η μυρωδάτη μους σοκολάτα είναι έτοιμη για σερβίρισμα. Καλή απόλαυση!

Καλή όρεξη!

Η κανέλλα, το τζίντζερ και το ξύσμα πορτοκαλιού θα πλημμυρίσουν αρώματα και γεύση το γλυκό.
Χρυσοί Κανόνες

Πριν ξεκινήσετε να μαγειρεύετε… 1. Μαζέψτε μπροστά σας όλα τα υλικά και εργαλεία που χρειάζεστε για τη συνταγή που πρόκειται να εκτελέσετε. 2. Μετρήστε όλα τα υλικά πριν αρχίσετε να εκτελείτε τη συνταγή. 3. Προθερμάνετε το φούρνο στην κατάλληλη θερμοκρασία. (από τον σπουδαίο ζαχαροπλάστη και δημιουργό Michel Roux)

Θα σου κάνουν επίσης cookoo: