Μία από τις 344 συνταγές με: Γλυκά

Μυρωδάτη μους σοκολάτα

15-30'
Εύκολο

Αυτή η μους θα σου σπασει τη μύτη!

node-2628


Σιγουρέψου ότι έχεις:

  • 4 μπάλες παγωτό Carte D’Or Σκούρα Σοκολάτα, μέρος από το τετράγευστο La Gelateria
  • ½ κ.γ. τριμμένη κανέλα
  • ½ κ.γ. τριμμένο τζίντζερ
  • Ξύσμα ενός πορτοκαλιού, συν λίγο ακόμα για διακόσμηση
  • Κακάο σε σκόνη για γαρνίρισμα

Ξεκινάμε!

  • 1 Αρχικά, βγάλε το παγωτό από την κατάψυξη για 5 λεπτά μέχρι να μαλακώσει.
  • 2 Στη συνέχεια, ανάμειξέ το με την κανέλα, το τζίντζερ και το ξύσμα του πορτοκαλιού σε μια γαβάθα.
  • 3 Μοίρασε το μείγμα τώρα σε τέσσερα ποτήρια παγωτού και τέλος γαρνίρισε με ξύσμα πορτοκαλιού και λίγο κακάο σε σκόνη και η μυρωδάτη μους σοκολάτα είναι έτοιμη για σερβίρισμα. Καλή απόλαυση!

Καλή όρεξη!

Η κανέλλα, το τζίντζερ και το ξύσμα πορτοκαλιού θα πλημμυρίσουν αρώματα και γεύση το γλυκό.
Ένα σνακ διαφορετικό

Επιχειρήστε να τηγανίσετε τα αγαπημένα σας φρούτα! Μπανάνα, μήλο, ανανάς, κομμένα σε κομμάτια και βουτηγμένα σε παχύ χυλό από αλεύρι και νερό, αποτελούν μια λιχουδιά ξεχωριστή μόλις πέσουν σε καυτό λάδι. Τηγανίστε τα σε δυνατή φωτιά για 2 λεπτά, ταμπονάρετέ τα σε απορροφητικό χαρτί και απολαύστε τα ζεστά, πασπαλισμένα με ζάχαρη ή κανέλα.

Θα σου κάνουν επίσης cookoo: