Μία από τις 344 συνταγές με: Γλυκά

Πασχαλινά αυγά με παγωτό

15-30'
Εύκολο

Τα τσακίζεις, δεν τα τσουγκρίζεις!

node-2639


Σιγουρέψου ότι έχεις:

  • 6 μπάλες παγωτό Carte D’Or Βανίλια
  • 6 μικρά κούφια σοκολατένια πασχαλινά αυγά
  • 6 κ.γ. σιρόπι λεμόνι ή καραμέλα

Ξεκινάμε!

  • 1 Αρχικά, κόψε το πάνω μισό των σοκολατένιων αυγών με ένα κοφτερό μαχαίρι.
  • 2 Στη συνέχεια, βάλε από μία μπαλίτσα παγωτό Carte D’Or Βανίλια μέσα σε κάθε αυγό.
  • 3 Τέλος, ρίξε το σιρόπι λεμόνι ή καραμέλα στο κέντρο του παγωτού ώστε να μοιάζει με κρόκο και τα πασχαλινά αυγά με παγωτό είναι έτοιμα για σερβίρισμα. Καλή απόλαυση.

Καλή όρεξη!

Η ευρηματική εμφάνιση του γλυκού είναι αντάξια της υπέροχης γεύσης που δίνει ο συνδυασμός όλων των υλικών.
Τσουρέκια επιτυχημένα

Η επιτυχία φαίνεται από την αρχή! Ζυμώστε τα τσουρέκια σας με στεγνά και ζεστά χέρια και δώστε χρόνο στη ζύμη, κάτω από μια ζεστή κουβέρτα σε ζεστό μέρος, να φουσκώσει.

Θα σου κάνουν επίσης cookoo: