Μία από τις 344 συνταγές με: Γλυκά

Φράουλες κομπόστα παρφέ

45-60'
Μέτριο

Εύκολο, γρήγορο και πάνω απ' όλα πεντανόστιμο!

node-2640


Σιγουρέψου ότι έχεις:

  • Σιγουρέψου ότι έχεις:
  • 4 μπάλες παγωτό Carte D’Or Βανίλια
  • 450 γρ. φράουλες
  • 4 κ.σ. άχνη ζάχαρη
  • 50 γρ. φυστίκια Αιγίνης

Ξεκινάμε!

  • 1 Πάμε να φτιάξουμε πρώτα την κομπόστα. Βάλε λοιπόν σε κατσαρολάκι να βράσουν 400 γρ. φράουλες με τη ζάχαρη, σκεπασμένες, 5-6 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν. Όταν γίνει αυτό, άφησέ το να κρυώσει.
  • 2 Στη συνέχεια, κόψε σε μικρές φέτες τις υπόλοιπες φράουλες για τη διακόσμηση και βάλε τις στην άκρη.
  • 3 Ωραία, μοίρασε τώρα την κομπόστα φράουλα σε τέσσερα ποτήρια παγωτού και πρόσθεσε μια μπάλα παγωτό Carte D’Or Βανίλια σε κάθε κομπόστα.
  • 4 Τέλος, διακόσμησε με τις φράουλες, πασπάλισε με λίγα φυστίκια και οι φράουλες κομπόστα παρφέ είναι έτοιμες για σερβίρισμα. Καλή απόλαυση.

Καλή όρεξη!

O Chef συνδυάζει τις φράουλες με ξηρούς καρπούς για να δώσει μία τέλεια γεύση .
Διάφανα παγάκια

Για πεντακάθαρα, εντυπωσιακά, διάφανα παγάκια, χρησιμοποιείστε βραστό νερό!

Θα σου κάνουν επίσης cookoo: