Μία από τις 344 συνταγές με: Γλυκά

Φράουλες κομπόστα παρφέ

45-60'
Μέτριο

Εύκολο, γρήγορο και πάνω απ' όλα πεντανόστιμο!

node-2640


Σιγουρέψου ότι έχεις:

  • Σιγουρέψου ότι έχεις:
  • 4 μπάλες παγωτό Carte D’Or Βανίλια
  • 450 γρ. φράουλες
  • 4 κ.σ. άχνη ζάχαρη
  • 50 γρ. φυστίκια Αιγίνης

Ξεκινάμε!

  • 1 Πάμε να φτιάξουμε πρώτα την κομπόστα. Βάλε λοιπόν σε κατσαρολάκι να βράσουν 400 γρ. φράουλες με τη ζάχαρη, σκεπασμένες, 5-6 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν. Όταν γίνει αυτό, άφησέ το να κρυώσει.
  • 2 Στη συνέχεια, κόψε σε μικρές φέτες τις υπόλοιπες φράουλες για τη διακόσμηση και βάλε τις στην άκρη.
  • 3 Ωραία, μοίρασε τώρα την κομπόστα φράουλα σε τέσσερα ποτήρια παγωτού και πρόσθεσε μια μπάλα παγωτό Carte D’Or Βανίλια σε κάθε κομπόστα.
  • 4 Τέλος, διακόσμησε με τις φράουλες, πασπάλισε με λίγα φυστίκια και οι φράουλες κομπόστα παρφέ είναι έτοιμες για σερβίρισμα. Καλή απόλαυση.

Καλή όρεξη!

O Chef συνδυάζει τις φράουλες με ξηρούς καρπούς για να δώσει μία τέλεια γεύση .
Το κέικ θέλει τη μαστοριά του!

Πολλές φορές το κέικ δεν φουσκώνει όπως θα έπρεπε λόγω κακού ψησίματος.Μερικές συμβουλές:
1. Ο φούρνος πρέπει να είναι προθερμασμένο
2. Η πόρτα του δεν πρέπει να ανοίγει πριν τα 45 λεπτά κατά τη διάρκεια του ψησίματος. Αν μπει αέρας το πιο πιθανό είναι να ξεφουσκώσει το κέικ

Θα σου κάνουν επίσης cookoo: