Μία από τις 344 συνταγές με: Γλυκά

Sangria με ροδάκινο και μέντα

15-30'
Εύκολο

Καταναλώστε υπεύθυνα, η νοστιμιά της είναι παραπλανητική.

node-2005


Σιγουρέψου ότι έχεις:

  • ¾ φλ. λευκή ζάχαρη
  • 1 φλ. φρέσκα φύλλα μέντας
  • 3½ φλ. νέκταρ ροδάκινου
  • ¼ φλ. φρέσκο χυμό λεμονιού
  • 1 μπουκάλι ημίγλυκο ξηρό λευκό κρασί
  • 1 φακελάκι Αlsa Βανιλέτα

Ξεκινάμε!

  • 1 Αφού ανακατέψεις τη ζάχαρη με τα φύλλα της μέντας και τη μισή ποσότητα του χυμού ροδάκινο, πρόσθεσε τη Βανιλέτα.
  • 2 Άφησε το μείγμα να πάρει βράση και παράλληλα λιώσε τα φύλλα της μέντας με ένα κουτάλι, ώστε να απελευθερώσουν το άρωμά τους.
  • 3 Χαμήλωσε τη φωτιά και άφησε τη sangria με ροδάκινο και μέντα να σιγοβράσει, μέχρι να λιώσουν η ζάχαρη και η Βανιλέτα.
  • 4 Βγάλε τη sangria από τη φωτιά, άφησέ τη να κρυώσει, σούρωσε τη μέντα σε μια κανάτα γεμάτη πάγο και ύστερα πρόσθεσε το κρασί και τον υπόλοιπο χυμό. Ένα ποτηράκι;

Καλή όρεξη!

για να φουσκώσει το σουφλέ

Όλα τα υλικά πρέπει να είναι σε θερμοκρασία δωματίου. Χτυπήστε τα ασπράδια μέχρι να γίνουν μια σφιχτή μαρέγκα αλλά ανακατέψτε απαλά με τα υπόλοιπα υλικά. Βουτυρώστε και πασπαλίστε με αλεύρι καλά τη φόρμα!

Θα σου κάνουν επίσης cookoo: