Μία από τις 344 συνταγές με: Γλυκά

Sangria με ροδάκινο και μέντα

15-30'
Εύκολο

Καταναλώστε υπεύθυνα, η νοστιμιά της είναι παραπλανητική.

node-2005


Σιγουρέψου ότι έχεις:

  • ¾ φλ. λευκή ζάχαρη
  • 1 φλ. φρέσκα φύλλα μέντας
  • 3½ φλ. νέκταρ ροδάκινου
  • ¼ φλ. φρέσκο χυμό λεμονιού
  • 1 μπουκάλι ημίγλυκο ξηρό λευκό κρασί
  • 1 φακελάκι Αlsa Βανιλέτα

Ξεκινάμε!

  • 1 Αφού ανακατέψεις τη ζάχαρη με τα φύλλα της μέντας και τη μισή ποσότητα του χυμού ροδάκινο, πρόσθεσε τη Βανιλέτα.
  • 2 Άφησε το μείγμα να πάρει βράση και παράλληλα λιώσε τα φύλλα της μέντας με ένα κουτάλι, ώστε να απελευθερώσουν το άρωμά τους.
  • 3 Χαμήλωσε τη φωτιά και άφησε τη sangria με ροδάκινο και μέντα να σιγοβράσει, μέχρι να λιώσουν η ζάχαρη και η Βανιλέτα.
  • 4 Βγάλε τη sangria από τη φωτιά, άφησέ τη να κρυώσει, σούρωσε τη μέντα σε μια κανάτα γεμάτη πάγο και ύστερα πρόσθεσε το κρασί και τον υπόλοιπο χυμό. Ένα ποτηράκι;

Καλή όρεξη!

Διάφανα παγάκια

Για πεντακάθαρα, εντυπωσιακά, διάφανα παγάκια, χρησιμοποιείστε βραστό νερό!

Θα σου κάνουν επίσης cookoo: