Μία από τις 184 συνταγές με: Ζυμαρικά

Παιδικό σουφλεδάκι ζυμαρικων με τυρια

15-30'

Πανδαισία τυριών!

node-2586


Σιγουρέψου ότι έχεις:

  • 1 πακέτο χυλοπίτες ή κοφτό μακαρονάκι
  • 1 Pummaro ψιλοκομμένο κλασικό ντοματάκι
  • ¼ του κιλού κασέρι
  • ¼ του κιλού γκούντα
  • ¼ του κιλού ρεγκάτο
  • ¼ του κιλού μπέικον κομμένο σε τετράγωνα
  • 1 κουτί κρέμα γάλακτος (500ml)
  • 2 αυγά
  • λίγο βιτάμ
  • λίγο ελαιόλαδο άλτις απαλό

Ξεκινάμε!

  • 1 Βράσε τα ντοματάκια με λίγη ζάχαρη και το ελαιόλαδο
    άλτις απαλό μέχρι να δέσει λίγο η σάλτσα.
  • 2 Τρίψε όλα μαζί τα τυριά και βράσε τις χυλοπίτες ή το κοφτό μακαρονάκι για 10 λεπτά. Σούρωσέ τα και ρίξε τους λίγο βιτάμ.
  • 3 Βάλε μια στρώση χυλοπίτες ή κοφτό μακαρονακι σε 1 πυρέξ και άπλωσε πάνω τους την σάλτσα ντομάτας.
  • 4 Ρίξε το μισό τυρί και από πάνω του άπλωσε το μπέικον . Βάλε και τις υπόλοιπες χυλοπίτες ή το κοφτό μακαρονάκι και άπλωσε και το τυρί που έμεινε.
  • 5 Χτύπησε σε 1 μπολ τα 2 αυγά με την κρέμα και άπλωσε το μείγμα των ζυμαρικών.
  • 6 Ψήσε στους 200 βαθμούς μέχρι να ροδίσει.

Καλή όρεξη!

Ο Chef χρησιμοποιεί Pummaro Ψιλοκομμένο τοματάκι γιατί είναι 100% φυσικό προϊόν! Δεν περιέχει συντηρητικά ούτε χρωστικές ουσίες.
Λάδι ή μαργαρίνη στις σάλτσες;

Αν προτιμάτε τη μαργαρίνη, επιλέξτε οπωσδήποτε ανάλατη. Στις μεσογειακές γεύσεις ταιριάζει απόλυτα το ελαιόλαδο. Αρωματίστε το με βότανα σωτάροντας ή μαγειρεύοντάς τα. Αντέχει σε όλες τις δοκιμασίες ενώ αναδεικνύει κάθε άρωμα. Για τη μαγιονέζα, τη σκορδαλιά ή την ταραμοσαλάτα, επιλέξτε ένα ένα ελαφρύ γευστικά λάδι, ένα έξτρα απαλό ελαιόλαδο. Στην ασιατική κουζίνα ταιριάζει το ηλιέλαιο και το σησαμέλαιο που όμως δεν αντέχει τις υψηλές θερμοκρασίες.

Θα σου κάνουν επίσης cookoo: