Μία από τις 184 συνταγές με: Ζυμαρικά

Παιδικό σουφλεδάκι ζυμαρικων με τυρια

15-30'

Πανδαισία τυριών!

node-2586


Σιγουρέψου ότι έχεις:

  • 1 πακέτο χυλοπίτες ή κοφτό μακαρονάκι
  • 1 Pummaro ψιλοκομμένο κλασικό ντοματάκι
  • ¼ του κιλού κασέρι
  • ¼ του κιλού γκούντα
  • ¼ του κιλού ρεγκάτο
  • ¼ του κιλού μπέικον κομμένο σε τετράγωνα
  • 1 κουτί κρέμα γάλακτος (500ml)
  • 2 αυγά
  • λίγο βιτάμ
  • λίγο ελαιόλαδο άλτις απαλό

Ξεκινάμε!

  • 1 Βράσε τα ντοματάκια με λίγη ζάχαρη και το ελαιόλαδο
    άλτις απαλό μέχρι να δέσει λίγο η σάλτσα.
  • 2 Τρίψε όλα μαζί τα τυριά και βράσε τις χυλοπίτες ή το κοφτό μακαρονάκι για 10 λεπτά. Σούρωσέ τα και ρίξε τους λίγο βιτάμ.
  • 3 Βάλε μια στρώση χυλοπίτες ή κοφτό μακαρονακι σε 1 πυρέξ και άπλωσε πάνω τους την σάλτσα ντομάτας.
  • 4 Ρίξε το μισό τυρί και από πάνω του άπλωσε το μπέικον . Βάλε και τις υπόλοιπες χυλοπίτες ή το κοφτό μακαρονάκι και άπλωσε και το τυρί που έμεινε.
  • 5 Χτύπησε σε 1 μπολ τα 2 αυγά με την κρέμα και άπλωσε το μείγμα των ζυμαρικών.
  • 6 Ψήσε στους 200 βαθμούς μέχρι να ροδίσει.

Καλή όρεξη!

Ο Chef χρησιμοποιεί Pummaro Ψιλοκομμένο τοματάκι γιατί είναι 100% φυσικό προϊόν! Δεν περιέχει συντηρητικά ούτε χρωστικές ουσίες.
Νέος αέρας στο κάρβουνο

Δώστε άλλο αέρα στο ψήσιμο! Μαζέψτε κλαδιά από δάφνη, ρίγανη ή δενδρολίβανο, βρέξτε τα και τυλίξτε τα σε αλουμινόχαρτο. Ανοίξτε τρύπες με πιρούνι στο αλουμινόφυλλο και ρίξτε το στη θράκα που καιει κάτω από το ψητό. Η ευωδιά θα τυλίξει και δώσει το δικό της στίγμα στο φαγητό σας!

Θα σου κάνουν επίσης cookoo: