Μία από τις 184 συνταγές με: Ζυμαρικά

Πρωτότυπη μακαρονοσαλάτα

15-30'
Εύκολο

Πόσο πρωτότυπη μπορεί να είναι μια μακαρονοσαλάτα; Κι όμως...

node-2381


Σιγουρέψου ότι έχεις:

  • 500 γρ. βρασμένα και κρυωμένα μακαρόνια πέννες ή κοφτο μακαρονακι
  • 500 γρ. pummaro Passata
  • 200 γρ. φέτα
  • 1 κυβάκι μυρωδικών Knorr σκόρδο
  • πιπέρι
  • λίγο αλάτι
  • ρίγανη
  • 100 γρ. Ελαιόλαδοάλτις κλασικό

Ξεκινάμε!

  • 1 Βάλε όλα τα υλικά για τη σάλτσα στο μπλέντερ,
  • 2 Ρίξε τα υλικά στα μακαρόνια, ανακάτεψε και η σαλάτα είναι έτοιμη να την απολαύσεις!

Καλή όρεξη!

Ο Chef χρησιμοποιεί Passata Pummaro γιατί είναι 100% ελληνικό προϊόν.
Το σημείο βρασμού των ζυμαρικών:

Βράστε τα ζυμαρικά σε μεγάλη κατσαρόλα με πολύ νερό κι αλάτι. Ανακατέψτε με ξύλινη κουτάλα κι όχι με μεταλλικό πιρούνι ή κουτάλα γιατί ρίχνει τη θερμοκρασία του βρασμού.Για να γίνουν τα ζυμαρικά Αλ Ντέντε χρειάζονται 8 λεπτά.Για να μην κολλάνε μεταξύ τους προσθέστε στο νερό μια κουταλιά ελαιόλαδο. Αν μετά το βράσιμο σκοπεύετε να τα βάλετε στο φούρνο, βράστε τα λιγότερο.Δοκιμάστε να προσθέστε στο νερό την ώρα που βράζουν τα μακαρόνια ένα κρεμμύδι, δύο-τρείς σκελίδες σκόρο ή ένα κύβο Knorr.

Θα σου κάνουν επίσης cookoo: