Μία από τις 184 συνταγές με: Ζυμαρικά

Σάλτσα τομάτα (βασική συνταγή)

15-30'
Εύκολο

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά για τις σάλτσες.

node-2208


Σιγουρέψου ότι έχεις:

  • Λίγο βασιλικό
  • 1 φύλλο δάφνης
  • Ζάχαρη
  • 150 γρ. Βιτάμ Culinesse
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 1 Pummaro Ψιλοκομμένο
  • 1 κύβο βοδινού διαλυμένο σε 500 ml νερό
  • Αλάτι και πιπέρι

Ξεκινάμε!

  • 1 Βάλε τα ψιλοκομμένα τοματάκια με το ζουμί τους, το σκόρδο και το Βιτάμ
    Culinesse σε ένα τηγάνι.
  • 2 Πρόσθεσε το βασιλικό, τη δάφνη, αλάτι, πιπέρι, ζάχαρη και το ζωμό βοδινού, και άφησε τη σάλτσα τομάτα να βράσει για 20 λεπτά περίπου. Αν είναι αραιή, μπορείς να τη δέσεις με λίγο κορν φλάουρ.

Καλή όρεξη!

Το Pummaro Ψιλοκομμένο είναι ιδανικό για την παρασκευή συνοδευτικής κόκκινης σάλτσας για ζυμαρικά, δίνοντας όλη τη γεύση και τη νοστιμιά μιας φρέσκιας τομάτας.
Βγήκε ξυνή η σάλτσα ντομάτας;

Αν η σάλτσα ντομάτας βγήκε ξυνή υπάρχει λύση: λίγη ζάχαρη (στη μύτη του κουταλιού) και καλό ανακάτεμα την ώρα που βράζει.

Θα σου κάνουν επίσης cookoo: