Μία από τις 184 συνταγές με: Ζυμαρικά

Φούσιλι αματριτσάνα

15-30'
Εύκολο

Μία αυθεντικά ιταλική μακαρονάδα με τη βούλα.

node-1483


Σιγουρέψου ότι έχεις:

  • 150 γρ. μπέικον χοντροκομμένο
  • 1 ποτηράκι κρασί
  • 2 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένο
  • 1 κρεμμύδι χοντροκομμένο
  • 1 ποτηράκι ελαιόλαδο
  • 1 σπιτική τομάτα Pummaro
  • 2 κουταλιές Βιτάμ Culinesse

Ξεκινάμε!

  • 1 Σόταρε το κρεμμύδι με το μπέικον στο ελαιόλαδο
    , ανακατεύοντας συνεχώς. Πρόσθεσε το σκόρδο και σβήσε με κρασί.
  • 2 Χαμήλωσε τη φωτιά, πρόσθεσε τη σπιτική τομάτα Pummaro
    και άφησε τη σάλτσα να βράσει. Για περισσότερη γεύση, βάλε 2 κουταλιές Bιτάμ Culinesse.
  • 3 Παράλληλα, ετοίμασε τα ζυμαρικά ώστε να είναι aldente και σούρωσέ τα.
  • 4 Ρίξε τα φουσίλι στη σάλτσα, ανακάτεψε απαλά και σέρβιρε γαρνιρισμένα με ψιλοκομμένο μαϊντανό.

Καλή όρεξη!

Ο Chef χρησιμοποιεί σπιτική τομάτα Pummaro. Ένα 100% φυσικό προϊόν που δεν περιέχει συντηρητικά αλλά ούτε και χρωστικές ουσίες.
Βγήκε ξυνή η σάλτσα ντομάτας;

Αν η σάλτσα ντομάτας βγήκε ξυνή υπάρχει λύση: λίγη ζάχαρη (στη μύτη του κουταλιού) και καλό ανακάτεμα την ώρα που βράζει.

Θα σου κάνουν επίσης cookoo: