1Αρχικά κόψε τη μελιτζάνα, το κολοκυθάκι και τα μανιτάρια σε φέτες.Στη συνέχεια ψήσε τα είτε στην τοστιέρα είτε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι με λίγο λάδι
Ελαιόλαδο 'Αλτις
Το Άλτις φθάνει στο τραπέζι σας ελεγμένο και για νοθεία και για φυτοφάρμακα
.
2Αφού πάρεις τη ζύμη για πίτσα και φτιάξεις μικρά πιτσάκια, άπλωσε από πάνω τη σάλτσα ντομάτας, μετά τα λαχανικά, το κομμένο μπέικον, το ανθότυρο και τέλος το τριμμένο τυρί.
3Τέλος, πασπάλισε με λίγη ρίγανη ή θυμάρι και βάλε τα πιτσάκια σε προθερμασμένο φούρνο στους 200ο C μέχρι να ροδίσει το τυρί.
4Είμαστε έτοιμοι. Τα μίνι πιτσάκια λαχανικών είναι έτοιμα για σερβίρισμα.
Καλή όρεξη!
Ο Chef χρησιμοποιεί Pummaro ντοματάκι ψιλοκομμένο γιατί οι τομάτες με τις οποίες φτιάχνεται είναι φρέσκες και με την ελάχιστη δυνατή καταπόνηση με αποτέλεσμα να δίνουν καλύτερη ποιότητα στο φαγητό σας.
Η επιτυχία μιας σφιχτής μαρέγκας:
Αν θέλετε να γίνει πολύ σφιχτή η μαρέγκα δοκιμάστε την ώρα που χτυπάτε τα ασπράδια να ρίξετε δύο-τρεις σταγόνες λεμόνι ή ξύδι.
Όση σάλτσα ντομάτας και να περίσσεψε δεν θα πάει χαμένη με αυτά τα πιτσάκια!