1Ξεκίνα σαν να φτιάχνεις τηγανιτές πατάτες. Δηλαδή, κόψε τις πατάτες και τηγάνισέ τις.
2Μετά, χτύπησε τα αυγά προσθέτοντας τη μαγιονέζα
Μαγιονέζα Hellmann's
Η Hellmann's light έχει 60% λιγότερες θερμίδες από την real μαγιονέζα.
και ρίξε το μίγμα σου μαζί με τις πατάτες σε ένα τηγάνι.
3Συμπεριφέρσου στο περιεχόμενο του τηγανιού, όπως σε μια κανονική ομελέτα: όταν ψηθεί από τη μια πλευρά, γύρισε την τορτίγια για να ψηθεί κι από την άλλη.
Καλή όρεξη!
Η μαγιονέζα Hellmann's light έχει 60% λιγότερες θερμίδες από την real μαγιονέζα.
Η επιτυχία μιας σφιχτής μαρέγκας:
Αν θέλετε να γίνει πολύ σφιχτή η μαρέγκα δοκιμάστε την ώρα που χτυπάτε τα ασπράδια να ρίξετε δύο-τρεις σταγόνες λεμόνι ή ξύδι.
Κάντε το όπως στην Ισπανία, με μια ομελέτα διαφορετική από τις άλλες!