Μία από τις 315 συνταγές με: Κρέας

Αργεντίνικα χωριάτικα λουκάνικα Pomarola

15-30'
Εύκολο

Ένα γευστικό ταξίδι στη χώρα του πάθους!

node-2304


Σιγουρέψου ότι έχεις:

  • 6 χωριάτικα λουκάνικα
  • 1 ½ κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές φέτες
  • 4 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα (μόνο το πράσινο μέρος)
  • 1 σπιτικό ζωμό Knorr κότας
  • 1 κόκκινη πιπεριά Φλωρίνης & 1 πράσινη πιπεριά κέρατο κομμένες σε λωρίδες
  • 400 γρ. κλασικό ντοματάκι Pummaro ψιλοκομμένο
  • 1 ποτήρι κόκκινο κρασί ξηρό
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Λάδι

Ξεκινάμε!

  • 1 Βράσε τα χωριάτικα λουκάνικα μαζί με το σπιτικό ζωμό Knorr κότας σε μια μικρή κατσαρόλα για 15 λεπτά.
  • 2 Σε μια άλλη κατσαρόλα βάλε το λάδι
    και τσιγάρισε τα κρεμμύδια και τις πιπεριές.
  • 3 Στη συνέχεια πρόσθεσε τα λουκάνικα, το ψιλοκομμένο ντοματάκι, το κρασί και αλατοπιπέρωσε.
  • 4 Άστα τώρα να σιγοβράσουν για 20 λεπτά περίπου χωρίς να σκεπάσεις την κατσαρόλα με καπάκι.
  • 5 Αυτό ήταν, τα Αργεντινικα χωριάτικα λουκάνικα Pomarola είναι έτοιμα για σερβίρισμα.

Καλή όρεξη!

O Chef χρησιμοποίησε ζωμό κότας Knorr Σπιτικό γιατί διαλύεται εύκολα στο μαγείρεμα και αναδεικνύει τη φυσική γεύση των φρέσκων συστατικών που χρησιμοποιεί στην κουζίνα.
Αρωματικά προς… απόσυρση

Αν σκοπεύετε να προσθέσετε πολλά φρέσκα μυρωδικά στην κατσαρόλα σας, για να τα αφαιρέσετε εύκολα απλά βάλτε μέσα σε μια γάζα ή σε μια μουσελίνα

Θα σου κάνουν επίσης cookoo: