Μία από τις 315 συνταγές με: Κρέας

Αργεντίνικα χωριάτικα λουκάνικα Pomarola

15-30'
Εύκολο

Ένα γευστικό ταξίδι στη χώρα του πάθους!

node-2304


Σιγουρέψου ότι έχεις:

  • 6 χωριάτικα λουκάνικα
  • 1 ½ κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές φέτες
  • 4 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα (μόνο το πράσινο μέρος)
  • 1 σπιτικό ζωμό Knorr κότας
  • 1 κόκκινη πιπεριά Φλωρίνης & 1 πράσινη πιπεριά κέρατο κομμένες σε λωρίδες
  • 400 γρ. κλασικό ντοματάκι Pummaro ψιλοκομμένο
  • 1 ποτήρι κόκκινο κρασί ξηρό
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Λάδι

Ξεκινάμε!

  • 1 Βράσε τα χωριάτικα λουκάνικα μαζί με το σπιτικό ζωμό Knorr κότας σε μια μικρή κατσαρόλα για 15 λεπτά.
  • 2 Σε μια άλλη κατσαρόλα βάλε το λάδι
    και τσιγάρισε τα κρεμμύδια και τις πιπεριές.
  • 3 Στη συνέχεια πρόσθεσε τα λουκάνικα, το ψιλοκομμένο ντοματάκι, το κρασί και αλατοπιπέρωσε.
  • 4 Άστα τώρα να σιγοβράσουν για 20 λεπτά περίπου χωρίς να σκεπάσεις την κατσαρόλα με καπάκι.
  • 5 Αυτό ήταν, τα Αργεντινικα χωριάτικα λουκάνικα Pomarola είναι έτοιμα για σερβίρισμα.

Καλή όρεξη!

O Chef χρησιμοποίησε ζωμό κότας Knorr Σπιτικό γιατί διαλύεται εύκολα στο μαγείρεμα και αναδεικνύει τη φυσική γεύση των φρέσκων συστατικών που χρησιμοποιεί στην κουζίνα.
Κρέμα γάλακτος. H πεμπτουσία της γεύσης

Η κρέμα γάλακτος πρέπει να είναι κρύα πριν τη χτυπήσετε. Χρησιμοποιείστε κάδο και χτυπητήρια επίσης παγωμένα (αν ο κάδος και τα χτυπητήρια του μίξερ είναι πλαστικά, βρέξτε τα και τοποθετείστε τα για 10 λεπτά στον καταψύκτη). Η κρέμα γάλακτος θα γίνει καταπληκτικά αφράτη. Προσοχή μην ξεπεράσετε τον αναγραφόμενο χρόνο χτυπήματος γιατί κινδυνεύει να κιτρινίσει και να σφίξει πάρα πολύ.

Θα σου κάνουν επίσης cookoo: