Μία από τις 79 συνταγές με: Σούπες

Κοκκινιστή κρεατόσουπα

45-60'
Μέτριο

Με λίγη καλή θέληση, τα πάντα μπορούν να γίνουν κοκκινιστά, γιατί όχι και μια κρεατόσουπα;

node-742


Σιγουρέψου ότι έχεις:

  • ¾ του κιλού μοσχαρίσια σπάλα
  • 1 κουτί τοματόσουπα με κρουτόν
  • 6 λευκά μανιτάρια
  • 2 καρότα κομμένα σε ροδέλες
  • ½ φλιτζ. ρύζι
  • ½ φλιτζ. ελαιόλαδο
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
  • 2 κουταλιές Βιτάμ Soft
  • 1 ζωμό βοδινού
  • φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι

Ξεκινάμε!

  • 1 Ας αρχίσουμε με λίγο ξέπλυμα μοσχαρίσιου κρέατος: πλύνε λοιπόν το κρέας και μετά κόψ’ το σε κομματάκια.
  • 2 2 Πρόσθεσε το λάδι
    και σόταρε σε μια καυτή κατσαρόλα τα κομματάκια του κρέατος. Στη συνέχεια βαλε το κρεμμύδι, ανακατεύοντάς μέχρι να ροδίσουν όλα ομοιόμορφα.
  • 3 Όλα καλά ως εδώ. Ρίξε 5 φλιτζάνια νερό, το ζωμό βοδινού, τα καρότα, άντε και πιπέρι, και σιγόβρασε για 30 λεπτά με σκεπασμένη την κατσαρόλα.
  • 4 Στο μεταξύ, σκούπισε τα μανιτάρια με μια βρεγμένη πετσέτα, κόψ’ τα σε φέτες και σόταρέ τα για 3-4 λεπτά σε ένα τηγάνι όπου έχεις λιώσει το Βιτάμ
    Soft.
  • 5 Ρίξ’ τα τώρα στην κατσαρόλα με το κρέας, πέτα μέσα και το ρύζι, τα 3 φακελάκια τοματόσουπα και 2 φλιτζάνια νερό, ανακάτεψε και άφησέ τα να βράσουν για 15 λεπτά ακόμα, μέχρι το κρέας και το ρύζι να μαλακώσουν.
  • 6 Κατέβασε την κατσαρόλα από τη φωτιά και σέρβιρε τρίβοντας από πάνω μαύρο πιπέρι.

Καλή όρεξη!

Ο Chef χρησιμοποιεί την Tοματόσουπα με κρουτόν της Knorr, για να δώσει ωραίο χρώμα στη κρεατόσουπα και να νοστιμίσει στο βράσιμο τα υπόλοιπα υλικά.
Τα μυστικά της σούπας

Η σούπα δεν πρέπει να βράζει. Πρέπει να σιγοβράζει και πάντα σε κλειστή κατσαρόλα για να μην χάνονται όλα τα πολύτιμα συστατικά της.

Θα σου κάνουν επίσης cookoo: