Μία από τις 315 συνταγές με: Κρέας

Μοσχαράκι ραγού με καρότα

15-30'
Εύκολο

All time classic από την κατσαρόλα.

node-1404


Σιγουρέψου ότι έχεις:

  • 700 γρ. νουά κομμένο σε κύβους 3 εκ.
  • 3 κουταλιές Βιτάμ Soft
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 2 σκελίδες σκόρδο κομμένο
  • 2 κλαράκια θρούμπι
  • 1 σφηνάκι ελαφρύ κόκκινο κρασί (προαιρετικά)
  • ½ φλιτζάνι τομάτα
  • 3 καρότα κομμένα σε κομμάτια 3 εκ.

Ξεκινάμε!

  • 1 Ζέστανε πρώτα το Βιτάμ
    σε μια κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά. Πρόσθεσε τους κύβoυς κρέατος και σόταρέ τους, ώσπου να ξανθύνουν.
  • 2 Κάνε το ίδιο με το κρεμμύδι και το σκόρδο, μέχρι να γίνουν διάφανα και να μαλακώσουν.
  • 3 Σβήσε με το κρασί, πρόσθεσε το θρούμπι, τις τομάτες και 2 φλιτζάνια ζεστό νερό, όταν εξατμιστεί, άφησέ τα να πάρουν βράση και μετά ελάττωσε τη φωτιά και άφησέ τα να σιγοβράσουν με την κατσαρόλα σκεπασμένη για 1½ ώρα ή μέχρι να μαλακώσει το κρέας τέλος πάντων.
  • 4 Νόμιζες ότι είχαμε ξεχάσει τα καρότα; Όχι δα! Πρόσθεσέ τα στην κατσαρόλα πασπαλισμένα με λίγο αλάτι, μαγείρεψε, με ξεσκέπαστη κατσαρόλα αυτή τη φορά, για ½ ώρα ακόμη ή ώσπου να μαλακώσουν τα καρότα και να πετύχεις μια παχύρρευστη σάλτσα. Έτοιμο! Σέρβιρε με πουρέ πατάτας και ετοιμάσου για ζωηρά χειροκροτήματα.

Καλή όρεξη!

Το Pummaro για Κοκκινιστά είναι ιδανικό για κοκκινιστά και πρόκειται να δώσει στο μοσχαράκι χρώμα και θαυμάσια γεύση.
Εκμεταλλευτείτε μέχρι τελευταίας… σταγόνας την αγαπημένη σας μουστάρδα!

Προσθέστε λίγο ελαιόλαδο μέσα στο μπουκάλι της μουστάρδας που… τελειώνει, ξίδι, αλάτι και πιπέρι και δημιουργήστε μια καταπληκτική βινεγκρέτ.

Θα σου κάνουν επίσης cookoo: