Μία από τις 315 συνταγές με: Κρέας

Τασκεμπάπ

>60'
Εύκολο

Mπορεί να μην ξέρεις τι σημαίνει, ξέρεις όμως ότι το θες στο τραπέζι σου!

node-2233


Σιγουρέψου ότι έχεις:

  • 1 μερίδα "Σπιτικό ζωμό" βοδινού
  • 1 ποτήρι γλυκό κρασί
  • 200 γρ. Βιτάμ Culinesse
  • Πιπέρι
  • 2 κ. σ. ψιλοκομμένο μαϊντανό
  • ½ κιλό κρεμμύδια
  • 1 κιλό μοσχαρίσιο κρέας
  • 600 γρ. Pummaro Ψιλοκομμένο

Ξεκινάμε!

  • 1 Κόψε τα κρεμμύδια σε ψιλές φέτες και μάρανέ τα με το Βιτάμ
    Culinesse.
  • 2 Επίσης, κόψε το κρέας σε μικρά κομμάτια, που θα ρίξεις στο σοταρισμένο κρεμμύδι, θα ανακατέψεις και θα σβήσεις με το κρασί.
  • 3 Ακολουθούν το Pummaro
    , ο σπιτικός ζωμός, το πιπέρι, ο μαϊντανός και το ανάλογο νερό, για να μπορεί να βράσει το τασκεμπάπ για περίπου 1½ ώρα. Μετά το σερβίρεις με ρύζι, πατάτες τηγανιτές, πουρέ ή σουφλέ μελιτζάνες.

Καλή όρεξη!

Ο Chef χρησιμοποιεί Pummaro γιατί οι τομάτες με τις οποίες φτιάχνεται είναι φρέσκες και με την ελάχιστη δυνατή καταπόνηση με αποτέλεσμα να δίνουν καλύτερη ποιότητα στο φαγητό σας.
Φτιάξτε το δικό σας πικάντικο λάδι!

Λάδι πικάντικο: Παίρνετε μερικές κόκκινες καυτερές πιπεριές. Τις κόβετε σε λεπτές φέτες και τις βάζετε σε ένα βάζο με λάδι . Τις αφήνετε περίπου 2-3 μέρες και το πικάντικο λάδι είναι έτοιμο. Μερικές σταγόνες από αυτό το λάδι στο φαγητό σας, την ώρα που το μαγειρεύετε, θα του δώσει μια πολύ ωραία και πικάντικη γεύση

Θα σου κάνουν επίσης cookoo: