Μία από τις 315 συνταγές με: Κρέας

Τασκεμπάπ

>60'
Εύκολο

Mπορεί να μην ξέρεις τι σημαίνει, ξέρεις όμως ότι το θες στο τραπέζι σου!

node-2233


Σιγουρέψου ότι έχεις:

  • 1 μερίδα "Σπιτικό ζωμό" βοδινού
  • 1 ποτήρι γλυκό κρασί
  • 200 γρ. Βιτάμ Culinesse
  • Πιπέρι
  • 2 κ. σ. ψιλοκομμένο μαϊντανό
  • ½ κιλό κρεμμύδια
  • 1 κιλό μοσχαρίσιο κρέας
  • 600 γρ. Pummaro Ψιλοκομμένο

Ξεκινάμε!

  • 1 Κόψε τα κρεμμύδια σε ψιλές φέτες και μάρανέ τα με το Βιτάμ
    Culinesse.
  • 2 Επίσης, κόψε το κρέας σε μικρά κομμάτια, που θα ρίξεις στο σοταρισμένο κρεμμύδι, θα ανακατέψεις και θα σβήσεις με το κρασί.
  • 3 Ακολουθούν το Pummaro
    , ο σπιτικός ζωμός, το πιπέρι, ο μαϊντανός και το ανάλογο νερό, για να μπορεί να βράσει το τασκεμπάπ για περίπου 1½ ώρα. Μετά το σερβίρεις με ρύζι, πατάτες τηγανιτές, πουρέ ή σουφλέ μελιτζάνες.

Καλή όρεξη!

Ο Chef χρησιμοποιεί Pummaro γιατί οι τομάτες με τις οποίες φτιάχνεται είναι φρέσκες και με την ελάχιστη δυνατή καταπόνηση με αποτέλεσμα να δίνουν καλύτερη ποιότητα στο φαγητό σας.
Πώς θα ξεφλουδίσετε εύκολα τα κάστανα,

Για να ξεφλουδίσετε κάστανα, με ένα κοφτερό μαχαίρι, κόψτε ένα σταυρό στο κέλυφος κάθε κάστανου. Ρίξτε τα κάστανα σε βραστό νερό και αφήστε να βράσουν 10 λεπτά περίπου, για να χαλαρώσει το φλούδι. Βγάλτε από τη φωτιά και με μια κουτάλα βγάζετε λίγα-λίγα τα κάστανα από το νερό και τα ξεφλουδίζετε όσο είναι ακόμα ζεστά

Θα σου κάνουν επίσης cookoo: