Μία από τις 410 συνταγές με: Λαχανικά

Μπρουσκέτες με ρόκα

15-30'
Εύκολο

Τελικά οι Ιταλοί κάτι ξέρουν από φαγητό!

node-2365


Σιγουρέψου ότι έχεις:

  • ½ μπαγκέτα
  • ½ ντομάτα
  • 50 γρ. φέτα
  • Λίγη ρόκα
  • Πιπέρι χοντροκομμένο
  • 10 κ.σ. ελαιόλαδο Άλτις παραδοσιακό
  • Λίγο ξύδι βαλσάμικο Άλτις

Ξεκινάμε!

  • 1 Αφού κόψεις τη μπαγκέτα σε φέτες, ρίξε πάνω τους τη μισή ποσότητα ελαιόλαδoυ.
  • 2 Στη συνέχεια, στρώσε τις φέτες ντομάτας πάνω στα ψωμάκια και τρίψε από πάνω τη φέτα.
  • 3 Ρίξε τώρα το υπόλοιπο λάδι
    και λίγο πιπέρι.
  • 4 Βάλε τις μπρουσκέτες στο γκριλ και ψήσε τις για 7-10 λεπτά περίπου.
  • 5 Όταν τις βγάλεις, πρόσθεσε λίγη ρόκα και ράντισε με το βαλσάμικο.
  • 6 Αυτό ήταν! Οι μπρουσκέτες με ρόκα είναι έτοιμες για σερβίρισμα.

Καλή όρεξη!

Ο Chef ραντίζει με Άλτις μπαλσάμικο τις μπρουσκέτες, χαρίζοντας τους ξεχωριστή γεύση.
Εναλλακτικές μαρινάδας

Υγρές μαρινάδες ή χαρμάνια αρωματικών, βοτάνων και μπαχαρικών; Επιλέξτε 2-3 από τα ακόλουθα μυρωδικά, (για κρέας / ψάρι) ανάλογα το γούστο σας: Θρούμπι, ρίγανη, θυμάρι, δεντρολίβανο, πιπέρι μαύρο, πιπέρι κόκκινο, κύμινο, κόλιανδρο, σκόρδο και ανακατέψτε τα με ελαιόλαδο και μπόλικο αλάτι. Το κρέας χρειάζεται οπωσδήποτε αλάτι σε αντίθεση με τα λαχανικά

Θα σου κάνουν επίσης cookoo: