Μία από τις 410 συνταγές με: Λαχανικά

Πιπεριές στο φούρνο σαν τηγανιτές

45-60'
Εύκολο

Τέτοιο σνακ, δεν έχεις ξαναφάει!

node-2360


Σιγουρέψου ότι έχεις:

  • 1 κιλό πιπεριές Φλωρίνης
  • 1 π.κ. ελαιόλαδο Άλτις κλασικό
  • Αλάτι
  • Λίγη ρίγανη
  • 2 κύβους μυρωδικών Knorr σκόρδου

Ξεκινάμε!

  • 1 Αρχικά, πλύνε τις πιπεριές καλά με κρύο νερό και σκούπισέ τις.
  • 2 Στη συνέχεια, σπάσε τις πιπεριές με τα χέρια και βάλε τις σε ένα ταψί.
  • 3 Ρίξε τώρα από πάνω το λάδι
    να πάει παντού, μετά το αλάτι, τη ρίγανη και τέλος τους κύβο
    υς μυρωδικών , τους οποίους έχει τρίψει με τα χέρια σου.
  • 4 Αφού το κάνεις αυτό, βάλε το ταψί στο φούρνο στους 180ο C και ψήσε τις πιπεριές για 1 ώρα περίπου. Όταν περάσει μισή ώρα, γύρισε τις πιπεριές και από την άλλη πλευρά για να ψηθούν ομοιόμορφα.
  • 5 Αυτό ήταν! Οι πιπεριές στο φούρνο είναι σαν τηγανιτές και έτοιμες για σερβίρισμα.

Καλή όρεξη!

Ο Chef επιλέγει "Κυβάκια Μυρωδικών" της Knorr που τρίβονται εύκολα με το χέρι και χαρίζουν γεύση και μυρωδιές.
Σαλάτες, ζυμαρικά και... Κρασί

Οι σαλάτες σε ένα τραπέζι είναι ένα πιάτο που χρήζει ιδιαίτερης προσοχής. Και όσον αφορά στα μυρωδικά και κυρίως στις σάλτσες που χρησιμοποιούμε. Έτσι, δεν υπάρχει κάποιο κρασί που ενδείκνυται για σαλάτες με ξύδι ενώ για τις άλλες, το καλύτερο συνοδευτικό για τις δροσερές μας δημιουργίες είναι ένα λευκό, ξηρό που θα αναδείξει με τον καλύτερο τρόπο τα συστατικά τους.
Τα αγαπημένα ζυμαρικά, επιτρέπουν κάθε λογής οινολογική χρήση. Πάντα σε συνδιασμό με τη σάλτσα πειραματιστείτε άφοβα και απολαύστε τα!

Θα σου κάνουν επίσης cookoo: