Στραπατσάδα γιαννιώτικη: Θα μπορούσε να είναι ένας λόγος να εγκατασταθεί κανείς στα Γιάννενα. Ή έστω να μάθει να τη μαγειρεύει…Αυτή η γιανιώτικη στραπατσάδα θα σου κάνει cookoo!

Μία από τις 410 συνταγές με: Λαχανικά

Στραπατσάδα γιαννιώτικη

15-30'
Εύκολο

Θα μπορούσε να είναι ένας λόγος να εγκατασταθεί κανείς στα Γιάννενα. Ή έστω να μάθει να τη μαγειρεύει…

node-927


Σιγουρέψου ότι έχεις:

  • 3 αβγά
  • 1 φλιτζ. Pummaro Σπιτική Τομάτα από τον Τρίφτη
  • 1 φλιτζ. φέτα θρυμματισμένη
  • ½ φλιτζ. ελαιόλαδο
  • 4-5 φύλλα βασιλικού ψιλοκομμένα
  • ½ κουταλάκι ρίγανη
  • Αλάτι-πιπέρι

Ξεκινάμε!

  • 1 Χτύπα τα αβγά ελαφρά σε ένα μπολ, πρόσθεσε τη φέτα, τα φύλλα βασιλικού, τη ρίγανη, αλατοπίπερο και ανακάτεψε.
  • 2 Ζέστανε σε ένα τηγάνι το λάδι
    , πρόσθεσε το Pummaro
    Σπιτική Τομάτα από τον Τρίφτη και σιγόβρασε, μέχρι να εξατμιστούν τα περισσότερα από τα υγρά.
  • 3 Ρίξε στο τηγάνι το μείγμα με τα αβγά και ψήσε για 4-5 λεπτά σε μέτρια φωτιά, ανακατεύοντας με το πιρούνι, μέχρι να πήξουν τα αβγά - αυτή είναι κι η διαφορά της στραπατσάδας από την ομελέτα. Κατέβασε το τηγάνι από τη φωτιά και στο πιάτο!

Καλή όρεξη!

Για να εξασφαλίσει στη στραπατσάδα τα αρώματα και τη γεύση μίας φρεσκοκομμένης τομάτας, ο Chef επιλέγει Pummaro Σπιτική Τομάτα από τον Τρίφτη.
Για να φύγει η τηγανίλα από το σπίτι:,

Τα τηγανιτά εκδικούνται με τον χειρότερο τρόπο: ΤΗΓΑΝΙΛΑ παντού! Ανοίξτε τα παράθυρα και κάψτε μέσα σε ένα σταχτοδοχείο φλούδες πατάτας και λεμονιού. Τα πιο φυσικά και αποτελεσματικά αποσμητικά χώρου!

Θα σου κάνουν επίσης cookoo: