Κοτοσαλάτα λαχανικών με παρμεζάνα και honey mustard! Ακούγεται πλούσιο σε γεύσεις και δεν θα σας απογοητεύσει. Αυτή η κοτοσαλάτα θα σας κάνει cookoo και θα σας κάνει να δείτε τη μαγειρική με άλλο στόμα όπως εμείς!

Μία από τις 136 συνταγές με: Σαλάτες

Κοτοσαλάτα λαχανικών, με παρμεζάνα & Honey Mustard

15-30'
Εύκολο

Κοτοσαλάτα λαχανικών με παρμεζάνα και honey mustard! Ακούγεται πλούσιο σε γεύσεις και δεν θα σας απογοητεύσει.

node-442


Σιγουρέψου ότι έχεις:

  • 200 γρ. Ηoney & Mustard Dressing
  • ½ μέτριο λάχανο τριμμένο
  • 6 καρότα μέτρια τριμμένα
  • 2 μέτρια κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  • 100 γρ. τριμμένη παρμεζάνα
  • 2 φιλέτα στήθη από κοτόπουλο ψημένο στο γκριλ ή βραστά κομμένα σε κύβους
  • 50 γρ. κρουτόν ή ψημένη πίτα από σουβλάκι ή αραβική κομμένη σε μικρά κομμάτια.

Ξεκινάμε!

  • 1 Ρίξε σε ένα μπολ το τριμμένο λάχανο, το τριμμένο καρότο, το ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι, τη μισή ποσότητα του κοτόπουλου και την παρμεζάνα, μαζί με όλο το dressing.
  • 2 Ανακάτεψε μέχρι το dressing να ανακατευτεί καλά με όλα τα υλικά.
  • 3 Το μόνο που απομένει είναι να τοποθετήσεις τη σαλάτα σε ένα μπολ, να γαρνίρεις με το υπόλοιπο κοτόπουλο, την παρμεζάνα και το κρουτόν ή τις κομμένες πίτες, και να δοκιμάσεις την πεντανόστιμη σαλάτα σου.

Καλή όρεξη!

O Chef χρησιμοποιεί Honey & Mustard Dressing για το γαρνίρισμα του πιάτου, dressing που θα γλυκάνει ιδιαίτερα το κοτόπουλο.
Φτιάξτε το δικό σας πικάντικο λάδι!

Λάδι πικάντικο: Παίρνετε μερικές κόκκινες καυτερές πιπεριές. Τις κόβετε σε λεπτές φέτες και τις βάζετε σε ένα βάζο με λάδι . Τις αφήνετε περίπου 2-3 μέρες και το πικάντικο λάδι είναι έτοιμο. Μερικές σταγόνες από αυτό το λάδι στο φαγητό σας, την ώρα που το μαγειρεύετε, θα του δώσει μια πολύ ωραία και πικάντικη γεύση

Θα σου κάνουν επίσης cookoo: