Μία από τις 136 συνταγές με: Σαλάτες

Μεξικάνικη σαλάτα με ραντς ντρέσσινγκ

15-30'
Εύκολο

Δροσερή, σαν να σε φυσάει ο αέρας του Ακαπούλκο

node-2264


Σιγουρέψου ότι έχεις:

  • 3 φλιτζάνια κομμένο μαρούλι
  • 3 φλιτζάνια σπασμένα νάτσος
  • 2 φλιτζάνια κοτόπουλο στήθος
  • 1 1/2 φλιτζάνι κόκκινα φασόλια red kindney
  • 1/2 φλιτζάνι τυρί τσένταρ τριμμένο
  • 10 τοματίνια και ελιές για γαρνίρισμα
  • Ranch Dressing
  • 1 φλιτζάνι μαγιονέζα Hellmann's real
  • 1/2 φλιτζάνι γιαούρτι 2%
  • 1/2 κουταλάκι ξερό σχοινόπρασσο
  • 1/2 κουταλάκι ξερό μαϊντανό
  • 1/2 κουταλάκι ξερό άνηθο
  • 1/4 κουταλάκι σκόνη σκόρδου
  • 1/4 κουταλάκι ξερό κρεμμύδι
  • 1/8 κουταλάκι αλάτι
  • 1/8 κουταλάκι πιπέρι

Ξεκινάμε!

  • 1 Σε ένα μικρό μπωλ βάλε όλα τα υλικά για τη σάλτσα (ραντς ντρέσσινγκ), ένωσέ τα και άφησέ τα στο ψυγείο για τουλάχιστον 30 λεπτά.
  • 2 Πάρε τώρα ένα βαθύ μπωλ και ρίξε μέσα τα υλικά για τη σαλάτα και από πάνω τους ρίξε τη σάλτσα. Ανακάτεψε καλά τη σαλάτα με τη σάλτσα και στη συνέχεια βάλε τις ντομάτες και τις ελιές για γαρνιτούρα. Η μεξικάνικη σαλάτα με ραντς ντρέσσινγξ είναι έτοιμη για φάγωμα. Τόσο απλά!

Καλή όρεξη!

Ο Chef χρησιμοποιεί μαγιονέζα Hellmann's Real που δεν έχει συντηρητικά.
Ξύδι Μπαλσάμικο

Έχει σκούρο, λαμπερό χρώμα, υπέροχο, βελούδινο άρωμα, είναι πικρόγλυκο με υποψία στυφής γεύσης και... κάνει θαύματα όπου μπαίνει! Γίνεται μετά από ειδική επεξεργασία του μούστου του κρασιού και με προσθήκη ξυδιού από κρασί. Δύο είναι τα μυστικά της γοητείας του 1) η παλαίωσή του για τουλάχιστον 10 χρόνια και 2) η ζύμωσή του μέσα σε βαρέλια με διαφορετική κάθε φορά ξύλινη σύνθεση. Ξύλο βελανιδιάς, καστανιάς, κερασιάς, μουριάς κ.λπ. απ' όπου παίρνει και το απαραίτητο άρωμα που το συνοδεύει.

Θα σου κάνουν επίσης cookoo: