Μία από τις 79 συνταγές με: Σούπες

Αλγερινή σούπα με χυλοπίτες και κρέας

30-45'
Εύκολο

Από το εξωτικό Αλγέρι στο πιάτο σας!

node-2323


Σιγουρέψου ότι έχεις:

  • ½ ποτήρι ελαιόλαδο Άλτις απαλό
  • ½ κιλό μοσχάρι απο το ποντίκι σε κύβους
  • ½ κιλό κοτόπουλο μπούτι σε κύβους
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 μεγάλη πατάτα ψιλοκομμένη
  • 1 μεγάλο κολοκυθάκι σε κύβους
  • 200 γρ. ρεβίθια βρασμένα
  • 3 κ.σ αποξηραμένο δυόσμο
  • 6 φλυτζάνια βραστό νερό
  • 2 μερίδες "Σπιτικό" ζωμό Knorr κότας
  • ½ φλυτζάνι λεπτές χυλοπίτες κοφτές
  • 2 κ.σ. ντοματοπελτέ Pummaro
  • Αλάτι και πιπέρι

Ξεκινάμε!

  • 1 Σε μια κατσαρόλα ζέστανε το λάδι
    και στη συνέχεια τσιγάρισε το μοσχάρι και το κοτόπουλο.
  • 2 Πρόσθεσε τώρα το κρεμμύδι, την πατάτα, το κολοκυθάκι, τα ρεβίθια με το ζουμί τους, αλάτι, πιπέρι, το δυόσμο, καθώς και το βραστό νερό μαζί με το ζωμό Knorr.
  • 3 Αφού τα αφήσεις να πάρουν μια βράση, στη συνέχεια χαμήλωσε τη φωτιά και άστα για 30 λεπτά.
  • 4 Ήρθε η ώρα να προσθέσεις και τις χυλοπίτες. Μετά από 5 λεπτά ρίξε και τον ντοματοπελτέ, ανακάτεψε και άσε την να σιγοβράσει για άλλα 10 λεπτά.
  • 5 Η Αλγερινή σούπα με χυλοπίτες και κρέας είναι έτοιμη για σερβίρισμα.

Καλή όρεξη!

Ο Chef επιλέγει να βράσει τα υλικά μαζί με 2 μερίδες Knorr Σπιτικό ζωμό λαχανικών, για να τους χαρίσει ιδιαίτερη γεύση.
Χρυσοί Κανόνες

Πριν ξεκινήσετε να μαγειρεύετε… 1. Μαζέψτε μπροστά σας όλα τα υλικά και εργαλεία που χρειάζεστε για τη συνταγή που πρόκειται να εκτελέσετε. 2. Μετρήστε όλα τα υλικά πριν αρχίσετε να εκτελείτε τη συνταγή. 3. Προθερμάνετε το φούρνο στην κατάλληλη θερμοκρασία. (από τον σπουδαίο ζαχαροπλάστη και δημιουργό Michel Roux)

Θα σου κάνουν επίσης cookoo: