Μία από τις 79 συνταγές με: Σούπες

Αλγερινή σούπα με χυλοπίτες και κρέας

30-45'
Εύκολο

Από το εξωτικό Αλγέρι στο πιάτο σας!

node-2323


Σιγουρέψου ότι έχεις:

  • ½ ποτήρι ελαιόλαδο Άλτις απαλό
  • ½ κιλό μοσχάρι απο το ποντίκι σε κύβους
  • ½ κιλό κοτόπουλο μπούτι σε κύβους
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 μεγάλη πατάτα ψιλοκομμένη
  • 1 μεγάλο κολοκυθάκι σε κύβους
  • 200 γρ. ρεβίθια βρασμένα
  • 3 κ.σ αποξηραμένο δυόσμο
  • 6 φλυτζάνια βραστό νερό
  • 2 μερίδες "Σπιτικό" ζωμό Knorr κότας
  • ½ φλυτζάνι λεπτές χυλοπίτες κοφτές
  • 2 κ.σ. ντοματοπελτέ Pummaro
  • Αλάτι και πιπέρι

Ξεκινάμε!

  • 1 Σε μια κατσαρόλα ζέστανε το λάδι
    και στη συνέχεια τσιγάρισε το μοσχάρι και το κοτόπουλο.
  • 2 Πρόσθεσε τώρα το κρεμμύδι, την πατάτα, το κολοκυθάκι, τα ρεβίθια με το ζουμί τους, αλάτι, πιπέρι, το δυόσμο, καθώς και το βραστό νερό μαζί με το ζωμό Knorr.
  • 3 Αφού τα αφήσεις να πάρουν μια βράση, στη συνέχεια χαμήλωσε τη φωτιά και άστα για 30 λεπτά.
  • 4 Ήρθε η ώρα να προσθέσεις και τις χυλοπίτες. Μετά από 5 λεπτά ρίξε και τον ντοματοπελτέ, ανακάτεψε και άσε την να σιγοβράσει για άλλα 10 λεπτά.
  • 5 Η Αλγερινή σούπα με χυλοπίτες και κρέας είναι έτοιμη για σερβίρισμα.

Καλή όρεξη!

Ο Chef επιλέγει να βράσει τα υλικά μαζί με 2 μερίδες Knorr Σπιτικό ζωμό λαχανικών, για να τους χαρίσει ιδιαίτερη γεύση.
Άνηθος και μαϊντανός, πάντα διαθέσιμοι

Πλύνετε καλά τον άνηθο ή τον μαϊντανό, ψιλοκόψτε τον και στεγνώστε τον. Μετά κλείστε τον σε αεροστεγές τάπερ στο ψυγείο ή στην κατάψυξη.

Θα σου κάνουν επίσης cookoo: