Μία από τις 79 συνταγές με: Σούπες

Σούπα από γούλες ή ρέβες

15-30'
Εύκολο

Άσε τα σου' πα, μου'πες και δοκίμασέ την. Θα με θυμηθείς!

node-2352


Σιγουρέψου ότι έχεις:

  • 3-5 ρέβες η γούλες στρογγυλές
  • 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
  • 4 κομμάτια από μανιτάρια πλευρότους
  • Ελαιόλαδο Άλτις απαλό
  • 1 μερίδα "Σπιτικό" ζωμό λαχανικών Knorr
  • Aλάτι
  • Πιπέρι ή μπούκοβο
  • Κύμινο
  • Κόλιανδρο

Ξεκινάμε!

  • 1 Πάρε τις ρέβες και αφού τις ξεφλουδίσεις, τρίξε τις σε έναν τρίφτη.
  • 2 Πάρε τώρα μια κατσαρόλα, γέμισέ την με νερό και στη συνέχεια πρόσθεσε το κρεμμύδι, τα μανιτάρια, το ζωμό λαχανικών, το κύμινο, τον κόλιανδρο, αλάτι και πιπέρι.
  • 3 Άφησε τα τώρα να βράσουν όλα μαζί μέχρι να μαλακώσουν.
  • 4 Τέλος, κατέβασε την κατσαρόλα από τη φωτιά και πρόσθεσε λίγο ελαιόλαδο
    για περισσότερη γεύση. Η σούπα από ρέβες ή γούλες είναι έτοιμη για σερβίρισμα.

Καλή όρεξη!

Ο Chef μαζί με τα μπαχαρικά και τα μυρωδικά προσθέτει και μια μερίδα Knorr Σπιτικό ζωμό λαχανικών, ένας αρμονικός και γευστικά πλούσιος συνδυασμός προσεκτικά επιλεγμένων συστατικών, που θα απογειώσουν γευστικά τη σούπα.
Αυγό. Έιναι άραγε βρασμένο ή ωμό;

Δύσκολη απάντηση. Η γιαγιά σας θα το κοιτούσε στο φως και θα καταλάβαινε, αλλά εσείς δεν γνωρίζετε πως τα ξεχώριζε? Κι όμως υπάρχει τρόπος και μάλιστα απλούστατος. Τοποθετήστε πλαγιαστά το αυγό στον πάγκο της κουζίνας σας και στριφογυρίστε το. Αν το αυγό είναι σφιχτό, τότε θα στριφογυρίσει καμιά δεκαριά φορές. Αν είναι ωμό τότε τα υγρά του θα το εμποδίσουν να ολοκληρώσει ακόμα και μια περιστροφή.

Θα σου κάνουν επίσης cookoo: