Μία από τις 79 συνταγές με: Σούπες

Σούπα βέρτε

15-30'
Εύκολο

Με σπανάκι και τέτοιο όνομα, δεν θα μπορούσε παρά να είναι πράσινη.

node-2217


Σιγουρέψου ότι έχεις:

  • 1 κουταλιά ψιλοκομμένο άνηθο
  • 4 ψιλοκομμένα φρέσκα κρεμμύδια
  • 200 γρ. ψιλοκομμένο μπέικον
  • 200 γρ. Βιτάμ Culinesse
  • 1 κιλό σπανάκι καθαρισμένο, πλυμένο και ψιλοκομμένο
  • 2 μερίδες "Σπιτικό" ζωμό βοδινού

Ξεκινάμε!

  • 1 Βάλε σε μια κατσαρόλα το Βιτάμ
    Culinesse να κάψει και σόταρε σ’ αυτό το σπανάκι, το κρεμμύδι και το μπέικον για 5-10 λεπτά.
  • 2 Πρόσθεσε στην κατσαρόλα το ζωμό βοδινού διαλυμένο σε 1 λίτρο, ανακάτεψε και άφησε τη σούπα βέρτε να βράσει για 30 λεπτά.
  • 3 5 λεπτά πριν το τέλος, πρόσθεσε στη σούπα βέρτε τον άνηθο, ανακάτεψε ξανά και σέρβιρέ τη ζεστή.

Καλή όρεξη!

Με 2 μερίδες Knorr Σπιτικό ζωμό βοδινού ο Chef εξασφαλίζει υπέροχη γεύση και αρώματα στη σούπα.
Πώς θα καθαρίσετε τα πράσα

Για να καθαρίσετε πράσα, πρώτα βγάλτε, αν υπάρχουν, τα χτυπημένα εξωτερικά φύλλα. Κόψτε τις άκριες με τις ρίζες και τις σκληρές άκριες των φύλλων. Με ένα μυτερό μαχαίρι, τρυπήστε το πράσο 5 εκατ. περίπου κάτω από το πράσινο μέρος και κόψτε προς την πάνω άκρη ώστε να χωρίσετε το πράσο στα δύο. Βυθίστε την μεριά των φύλλων σε μια λεκάνη με νερό και ανακινείστε ζωηρά ή ξεπλύνετε κάτω από τρεχούμενο νερό.

Θα σου κάνουν επίσης cookoo: