Μία από τις 79 συνταγές με: Σούπες

Σούπα σορμπά

30-45'
Εύκολο

Προσοχή, μην την μπερδέψεις με το παγωτό σορμπέ!

node-2220


Σιγουρέψου ότι έχεις:

  • 250 γρ. καρότα
  • 3 φρέσκα κρεμμύδια
  • 200 γρ. Βιτάμ Culinesse
  • 250 γρ. πατάτες
  • 250 γρ. σέλερι
  • 250 γρ. φασολάκια
  • 2 κουταλάκια τριμμένο κύμινο
  • 4 ΚΥΒΟΙ ΒΟΔΙΝΟΥ KNORR
  • Αλάτι και πιπέρι

Ξεκινάμε!

  • 1 Ψιλόκοψε τα φρέσκα κρεμμύδια, κόψε τα καρότα, τις πατάτες, το σέλερι και τα φασολάκια σε κύβoυς, και σόταρε όλα τα λαχανικά για 10 λεπτά με το Βιτάμ
    Culinesse.
  • 2 Στη συνέχεια πρόσθεσε τους κύβο
    υς βοδινού διαλυμένους σε 2 λίτρα νερό, το κύμινο και το αλατοπίπερο, και άφησε το περιεχόμενο της κατσαρόλας να βράσει για 35-40 λεπτά και να μετατραπεί σε σούπα σορμπά.

Καλή όρεξη!

Όλα τα λαχανικά σοτάρονται με Βιτάμ Culinesse κι έτσι καραμελώνουν ομοιόμορφα και αποκτούν απίθανη γεύση και άρωμα.
Αλάτι στο φαγητό

Μαγειρέψατε την αγαπημένη σας συνταγή και παράπεσε το αλάτι. Το πρόβλημα μπορεί να λυθεί πολύ απλά. Επιστρατέψτε ένα αχρησιμοποίητο σφουγγάρι, βάλτε το μέσα στην κατσαρόλα ή στο ταψί και θα απορροφήσει το αλάτι. Επαναλάβετε δυο - τρεις φορές, τοποθετώντας το σφουγγάρι σε διαφορετικό σημείο κάθε φορά και αφού το έχετε ξεπλύνει. Αν σκοπεύετε να ξαναζεστάνετε το φαγητό, τοποθετήστε μέσα στην κατσαρόλα ή το ταψί, πατάτες που απορροφούν το αλάτι. Αφαιρέστε τις πριν το σερβίρισμα.

Θα σου κάνουν επίσης cookoo: