Μία από τις 258 συνταγές με: Ψάρι/Θαλασσινά

Αλγερινή κοκκινιστή ψαρόσουπα

15-30'
Εύκολο

Με αυτή τη σούπα θα ψαρώσεις!

node-2320


Σιγουρέψου ότι έχεις:

  • 1 κιλό κοκκινόψαρο
  • 1 κ.σ. ελαιόλαδο Άλτις απαλό
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι
  • 3 σκελίδες σκόρδο
  • 400 γρ. κλασικό Pummaro ψιλοκομμένο
  • 1 κ.γ. πάπρικα
  • 1 πρέζα κρόκο Κοζάνης σε σκόνη
  • 2 μεγάλες πατάτες
  • 3 κοτσάνια σέλινου κομμένα σε κύβους
  • 2 μερίδες "Σπιτικό" ζωμό Knorr λαχανικών
  • 1 κιλό νερό
  • Αλάτι και πιπέρι

Ξεκινάμε!

  • 1 Ζέστανε σε ένα μεγάλο τηγάνι λίγο λάδι
    και στη συνέχεια τσιγάρισε το κρεμμύδι μέχρι να γίνει ημιδιαφανές.
  • 2 Πρόσθεσε το σκόρδο και τις ντομάτες και σιγόβρασε μέχρι να απορροφηθεί η μεγαλύτερη ποσότητα του υγρού.
  • 3 Σειρά τώρα έχουν τα μπαχαρικά, οι πατάτες και το νερό μαζί με το ζωμό Knorr. Αφού τα βάλεις μέσα στο τηγάνι και σιγοβράσουνγια 10 λεπτά, πρόσθεσε και το ψάρι και συνέχισε το βράσιμο μέχρι να ξεφλουδίσει το ψάρι.
  • 4 Βγάλε τώρα το μπλέντερ από το ντουλάπι και ρίξε μέσα τη σούπα. Σωστά κατάλαβες, η Αλγερινή κοκκινιστή ψαρόσουπα είναι παχιά σαν πουρές. Αφού τελειώσεις, την ξαναβάζεις στη φωτιά και σιγοβράζεις σε χαμηλή φωτιά για 10 λεπτά ακόμα.

Καλή όρεξη!

Οι πατάτες, τα μπαχαρικά και το ψάρι βράζουν μαζί με 2 μερίδες Knorr Σπιτικό ζωμό λαχανικών ο οποίος διαλύεται εύκολα στο μαγείρεμα και αναδεικνύει μοναδικά τη φυσική γεύση των φρέσκων συστατικών που χρησιμοποιούνται στην κουζίνα μας.
Μπάρμπεκιου

Το κρέας, τα ψάρια, τα λαχανικά, τα πουλερικά που σκοπεύετε να ψήσετε πρέπει να τα βγάλετε τουλάχιστον 1 ώρα πριν από το ψυγείο. Η σχάρα θα πρέπει να καθαριστεί και να λαδωθεί. Κάψτε την καλά και ακουμπήστε τα υλικά σας επάνω.

Θα σου κάνουν επίσης cookoo: