Μία από τις 258 συνταγές με: Ψάρι/Θαλασσινά

Ψαράκι Νοστιμάκι

30-45'
Εύκολο

Με αυτή τη συνταγή πάνε οι εποχές που στα παιδιά δεν άρεσε το ψάρι.

node-433


Σιγουρέψου ότι έχεις:

  • 500g φιλέτο πέρκας
  • 150ml μαγιονέζα Light
  • 200g τοματάκι ψιλοκομμένο
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • 2 κουταλιές της σούπας μαϊντανό
  • αλάτι & πιπέρι

Ξεκινάμε!

  • 1 Ανακάτεψε τη μαγιονέζα
    , το ελαιόλαδο
    , τα μπαχαρικά και τα μυρωδικά κρατώντας την ψιλοκομμένη τομάτα στην άκρη.
  • 2 Άπλωσέ την σε ένα ταψάκι και από πάνω βάλε το φιλέτο ψαριού να ξαπλώσει, αφού το αλατοπιπερώσεις.
  • 3 Άλειψε το ψάρι με το ωραίο μίγμα που έφτιαξες και ψήσε για 30 λεπτά. Τόσο απλά…

Καλή όρεξη!

Η Ηellmann's Light θα δημιουργήσει στο ψάρι κατά το ψήσιμο του μία υπέροχη και τραγανή κρούστα.
Καρυκεύματα – αρωματικά

Το κύμινο, το μοσχοκάρυδο όπως άλλωστε και το πιπέρι πρέπει να είναι φρεσκοτριμμένα. Το κόλιανδρο και το μαχλέπι πρέπει να είναι χοντροκοπανισμένα. Τα καρυκεύματα και τα αρωματικά αν δεν αποτελούν πομάδα-μαρινάδα, μπαίνουν πάντα τελευταία στο μαγείρεμα, για να δώσουν όλο τον καλό εαυτό τους στη γεύση!Μεγάλη προσοχή στα "γλυκά" καρυκεύματα, μπαχάρι, κανέλα, γαρύφαλλο, γιατί μπορεί να μεταμορφώσουν το φαγητό - τόσο που να μην το αναγνωρίζετε! Είναι προτιμότερο να τα βάλετε στις σάλτσες και να μην τα αναμείξετε στο κυρίως φαγητό.

Θα σου κάνουν επίσης cookoo: