Μία από τις 258 συνταγές με: Ψάρι/Θαλασσινά

Ψαράκι Νοστιμάκι

30-45'
Εύκολο

Με αυτή τη συνταγή πάνε οι εποχές που στα παιδιά δεν άρεσε το ψάρι.

node-433


Σιγουρέψου ότι έχεις:

  • 500g φιλέτο πέρκας
  • 150ml μαγιονέζα Light
  • 200g τοματάκι ψιλοκομμένο
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • 2 κουταλιές της σούπας μαϊντανό
  • αλάτι & πιπέρι

Ξεκινάμε!

  • 1 Ανακάτεψε τη μαγιονέζα
    , το ελαιόλαδο
    , τα μπαχαρικά και τα μυρωδικά κρατώντας την ψιλοκομμένη τομάτα στην άκρη.
  • 2 Άπλωσέ την σε ένα ταψάκι και από πάνω βάλε το φιλέτο ψαριού να ξαπλώσει, αφού το αλατοπιπερώσεις.
  • 3 Άλειψε το ψάρι με το ωραίο μίγμα που έφτιαξες και ψήσε για 30 λεπτά. Τόσο απλά…

Καλή όρεξη!

Η Ηellmann's Light θα δημιουργήσει στο ψάρι κατά το ψήσιμο του μία υπέροχη και τραγανή κρούστα.
Τέρμα οι "εύθραυστες" φρυγανιές

Κατά τη διάρκεια του αλείμματος καλό είναι να τοποθετείτε τις φρυγανιές πάνω σε μια φέτα του τοστ ή τη μία πάνω στην άλλη, για να μην θρυμματίζονται κάτω από την πίεση του μαχαιριού

Θα σου κάνουν επίσης cookoo: