Μία από τις 136 συνταγές με: Σαλάτες

Αμπελοφάσουλα με πιπεριές Φλωρίνης

30-45'

Δροσερή σαλάτα, ιδανική για το καλοκαίρι!

node-2470


Σιγουρέψου ότι έχεις:

  • 1 κιλό αμπελοφάσουλα
  • 500 γρ. ψητές πιπεριές Φλωρίνης
  • 1 ½ φλ.τσ.ελαιόλαδο Άλτις απαλό
  • 4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
  • Ξύδι βαλσάμικο Άλτις
  • Αλάτι, πιπέρι

Ξεκινάμε!

  • 1 Αρχικά καθάρισε τα αμπελοφάσουλα. Αν είναι μεγάλα, κόψε τα στη μέση. Αφού τα ξεπλύνεις, βάλε τα σε μια κατσαρόλα με μπόλικο αλατισμένο νερό και βράσε τα μέχρι να ζεματίσουν.
  • 2 Στη συνέχεια, σούρωσέ τα και ρίξε τα σε ένα μπολ μαζί με τις ψητές πιπεριές.
  • 3 Τέλος, πρόσθεσε το ξύδι βαλσάμικο, το λάδι
    , τις ψιλοκομμένες φέτες σκόρδου και αλατοπίπερο και τα αμπελοφάσουλα με πιπεριές Φλωρίνης είναι έτοιμα για σερβίρισμα.

Καλή όρεξη!

Στο εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο ΑΛΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ κυριαρχεί το ζωηρό άρωμα της φρεσκοκομμένης ελιάς, και η πικάντικη γεύση που θα ανεβάσουν τις γευστικές επιδόσεις των πιάτων σας.
Χρυσοί Κανόνες

Πριν ξεκινήσετε να μαγειρεύετε… 1. Μαζέψτε μπροστά σας όλα τα υλικά και εργαλεία που χρειάζεστε για τη συνταγή που πρόκειται να εκτελέσετε. 2. Μετρήστε όλα τα υλικά πριν αρχίσετε να εκτελείτε τη συνταγή. 3. Προθερμάνετε το φούρνο στην κατάλληλη θερμοκρασία. (από τον σπουδαίο ζαχαροπλάστη και δημιουργό Michel Roux)

Θα σου κάνουν επίσης cookoo: